Koolhydraatarme pasta

Koolhydraatarme pasta koop je bij Low Carb Club

Nederland is verzot op een goede pastamaaltijd. Carbonara of Bolognese, met spinazie of zalm, noem het maar op of we eten het. Minimaal een keer in de week, liefst vaker. Maar hoe doe je dat als je toegewijd bent aan koolhydraatarm eten? Een dieet kan onverbiddelijk zijn. Low Carb Club heeft gelukkig een rijk aanbod in koolhydraatarme pasta. Zo geniet je wel van pasta, maar dan zonder een teveel aan koolhydraten!

Toon filters

Toont alle 23 resultaten

Toon filters

Toont alle 23 resultaten

Koolhydraatarme pasta van gerenommeerde merken

Dankzij het uitgebreide assortiment van Low Carb Club is een koolhydraatarm dieet echt geen opgave. Voor alle denkbare maaltijden, of het nu om ontbijt, lunch of avondeten gaat, hebben wij een smakelijk alternatief. Zo ook voor pasta, namelijk een koolhydraatarme variant. Als je je afvraagt waar je die kan kopen, hoef je niet verder te zoeken. Wij hebben aanbod van deze aansprekende merken:

Heerlijke pasta, minder koolhydraten

Gewone pasta bevat veel koolhydraten en past daarmee niet in een koolhydraatarm dieet. Gelukkig is daar een oplossing voor met een koolhydraatarme variant. Bij Low Carb Club koop je pasta tot maar liefst 80% minder koolhydraten. En misschien wel het leukste: de smaak is 100% pasta!

Koolhydraatarme pasta smaakt lekker

Het is ook niet zo dat je met koolhydraatarme pasta gebonden bent aan slechts één variant. Dreamfields pasta is bijvoorbeeld verkrijgbaar als spaghetti (in verschillende verfijnde varianten), rotini, penne, elbows en lasagne bladeren. Nog even een lekkere koolhydraatarme pastasaus erbij en je hoeft je ogen alleen nog maar te sluiten om je in Italië te wanen. Genieten van koolhydraatarm eten maakt van het volgen van een dieet gewoon een dagelijkse routine. Een nieuwe levensstijl. Het is niet voor niets dat een van de merken de naam Ciao Carb heeft gekozen.

Kunnen we je helpen?

Het volgen van een dieet vergt discipline. Loopt op werk die vergadering hopeloos uit of sta je langer dan normaal in de file? Dan is het fijn thuiskomen als je weet dat er handig te bereiden ingrediënten in je keukenkast staan. Het is onze bedoeling om een dieet je leven niet te laten ontregelen maar juist beter te maken. Heb je daar trouwens tips of advies bij nodig? Stuur een mailtje via het contactformulier of bel naar Sandra via 085-4011330.