Koolhydraatarme omelet

Koolhydraatarme omelet voor een lekkere maaltijd

Een koolhydraatarm dieet is dankzij het rijke assortiment van Low Carb Club een plezier om te volgen. Zo hoef je echt niets te laten wat je normaal zoveel plezier schenkt. De koolhydraatarme omelet is een product waarmee je heel veel opties hebt. Bekijk gauw ons assortiment!

Toont alle 2 resultaten

DeliNutri – Omelet Fijne Kruiden

13,49 vanaf 11,99
BESTELLEN

DeliNutri – Omelet Kaas

13,49 vanaf 11,99
BESTELLEN

Koolhydraatarme omelet is veelzijdig te gebruiken

Als je van koolhydraatarm eten houdt, is de koolhydraatarme omelet een uitkomst. Niet alleen voor een smakelijk koolhydraatarm ontbijt, maar ook voor de lunch of een diner. Low Carb Club heeft de volgende smaken op de plank staan:

  • Provencaalse kruiden
  • Kaas
  • Champignon
  • Bacon

Elke smaak vormt een prima basis die je gewoon “zo” kunt bereiden, of naar wens kunt aanvullen met verse groenten. Het mooie is dat de omelet ook afgekoeld heel erg lekker smaakt. Zo kan je hem bijvoorbeeld in repen snijden en gebruiken in je salade. Ideaal als koolhydraatarme lunch! Als extra smaakmaker heb je de keuze uit diverse koolhydraatarme dressings.

Koolhydraatarme omelet: gemakkelijk en lekker

Een koolhydraatarme omelet heb je in een handomdraai gemaakt. In het doosje vind je zakjes die je in een schudbeker samen met 120 ml water tot een mengsel shaket. Let er wel op dat je de beker goed afsluit, anders spetter je heel de keuken onder. Als het mengsel gereed is doe je het in een koekenpan en bak je het aan beide kanten. Gebruik een beetje olijfolie om te voorkomen dat je jouw omelet van de pan moet schrapen. De keuken geurt binnen een mum van tijd naar een lekkere maaltijd. Gezien de vlotte bereidingswijze kan je elke dag van de week een omelet maken.

Koolhydraatarme omelet past goed in dieet

Een koolhydraatarm dieet volhouden tot de dag komt dat het je dagelijkse routine is, valt niet altijd mee. Dankzij een breed assortiment producten is de uitdaging echter een stuk minder groot. Voor elke maaltijd bestaat een smaakvolle variant. Een koolhydraatarme omelet past dus perfect in je dieet. Heb je advies nodig over hoe je een gevarieerd weekschema samenstelt? Zit je met vragen? Wij zijn niet alleen een goedgevulde webshop maar staan je ook graag te woord. Vraag naar Sandra via 085-4011330 of mail via het contactformulier.