Keto koekjes en wafels

De lekkerste keto koeken en wafels voor de echte zoetekauw

Of je nu een volledig keto dieet volgt of gewoon graag koolhydraatarm eet: we hebben allemaal wel eens zin in een zoet tussendoortje. Gelukkig zijn er allerlei heerlijke keto koekjes verkrijgbaar bij Low Carb Club. Je favoriete zoete tussendoortjes zijn er vaak ook in een ketovriendelijke variant! Ga voor chocolate chip of een pennywafel. Meer weten over keto koeken en hoe je dit dieet toepast? Lees dan verder.

Toont alle 11 resultaten

DeliNutri – Koekjes Appel Kaneel

10,49 vanaf 8,99
BESTELLEN

DeliNutri – Koekjes Rode vruchten

10,49 vanaf 8,99
BESTELLEN

DeliNutri – Koekjes Sinaasappel

10,49 vanaf 8,99
BESTELLEN

DeliNutri – Koekjes Chocolade Hazelnoot

10,49 vanaf 8,99

DeliNutri – Koekjes Chocoladelaag

10,49 vanaf 8,99
BESTELLEN

DeliNutri – Pennywafels Chocolade

11,99 vanaf 10,49
BESTELLEN

DeliNutri – Pennywafels Vanille

11,99 vanaf 10,49
BESTELLEN

Atkins Cookies USA – Protein Chocolate Chip

13,49
BESTELLEN

Atkins Cookies USA – Protein Peanut Butter

13,49
BESTELLEN

Wat zijn keto koekjes?

Keto koekjes zijn zoete tussendoortjes met een (zeer) lage hoeveelheid koolhydraten. Er zijn weinig koekjes in de supermarkt te vinden die van zichzelf zo’n lage hoeveelheid koolhydraten en suikers bevatten dat ze in een ketogeen dieet passen. Dat is online gelukkig anders. In de meeste gevallen zijn keto koeken speciaal ontwikkeld als aanvulling op je keto dieet. Zonder dat het iets afdoet aan de smaak!

Het aanbod van Low Carb Club

Bij Low Carb Club vind je een gevarieerd aanbod aan keto koekjes en keto wafels. Zo zit er altijd iets tussen voor jouw smaak. Probeer bijvoorbeeld de tartelette citroen koekjes of de wafels met vanille: beide smaakvolle klassiekers waar een ketovriendelijke variant van beschikbaar is!

Wat is keto?

Keto is de afkorting van het ketogeen dieet. In een ketogeen dieet eet je een zeer beperkte hoeveelheid koolhydraten: maximaal 30 gram koolhydraten per dag. Veel van de standaard voedingsmiddelen in de supermarkt sluiten daar niet goed op aan. Daarom biedt Low Carb Club een groot assortiment aan keto producten die je dieet aanvullen. Naast keto koekjes en keto wafels vind je in deze webshop de volgende keto tussendoortjes:

Het doel van het keto dieet is dat je lichaam in ketose raakt. Dat is de metabolische staat van je lichaam waarbij het niet meer glucose verbrandt, maar vetten. Het keto dieet is daarom uitermate geschikt voor mensen die willen afvallen, maar het wordt ook veel gebruikt als behandeling voor bepaalde aandoeningen zoals diabetes.

Hier moet je op letten bij het keto dieet

Een keto dieet is een goede manier om gezonder te gaan leven. Het vraagt wel ook wat van je lichaam. In ketose raken vraagt om een andere manier van eten, aangezien ons westerse dieet een sterke focus heeft op koolhydraten. Het is daarom belangrijk dat je jouw overgang naar keto op een gezonde manier aanpakt.

Houd je aan zes eetmomenten per dag. Dat betekent tenminste drie maaltijden en drie tussendoortjes. Keto koeken dienen goed als tussendoortje en aanvulling op je keto dieet. Daarnaast is het belangrijk dat je voldoende water drinkt. Je lichaam gaat in ketose veel afvalstoffen produceren. Door voldoende te drinken kun je die afvalstoffen afvoeren.

Vragen?

Ben je benieuwd welke keto koekjes bij jou passen? Wil je advies over onze producten en hoe je ze toepast in een keto dieet? Neem dan contact op met Low Carb Club.