Atkins shakes

Atkins shakes voor elk moment van de dag

Wanneer je een koolhydraatarm dieet volgt, kun je er eigenlijk niet omheen: Atkins shakes horen er bij. Ze zijn niet alleen lekker, maar ook verzadigend. En dat maakt een shake van Atkins geschikt voor zowel het ontbijt als de lunch, of gewoon tussendoor. Atkins is in Nederland helaas gestopt met het produceren van shakes. Maar niet getreurd, bij Low Carb Club vind je een ruime keuze met smaken van de Amerikaanse Atkins.

Toont alle 12 resultaten

Atkins Shake USA – Iced Chai Tea Latte – Ready to Drink

3,89
BESTELLEN

Atkins Shake USA – Creamy Chocolate Banana – Ready to Drink

3,89
BESTELLEN

Atkins Shake USA – Creamy Cinnamon Swirl – Ready to Drink

3,89
BESTELLEN

Atkins Shake USA – Strawberry – Ready to Drink

3,89
BESTELLEN

Atkins Shake USA – Milk Chocolate Delight – Ready to Drink

3,89
BESTELLEN

Atkins Shake USA – Creamy Vanilla – Ready to Drink

3,89
BESTELLEN

Atkins Shake USA – Creamy Caramel – Ready to Drink

3,89
BESTELLEN

Atkins Shake USA – Iced Coffee Vanilla Latte – Ready to Drink [DATUM 05-07-2024]

Oorspronkelijke prijs was: €3,89.Huidige prijs is: €3,49.
BESTELLEN

Atkins Shake USA – Iced coffee Mocha Latte – Ready to Drink

3,89
BESTELLEN

Atkins Shake USA – Iced Coffee Cafe Au Lait – Ready to Drink

3,89
BESTELLEN

Atkins Shake USA – Iced Coffee Cafe Caramel – Ready to Drink

3,89
BESTELLEN

Koolhydraatarme shakes van Atkins

Dr. Robert Coleman Atkins is de grondlegger van het koolhydraatarme dieet. Deze arts heeft op basis van wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat het beperken van de hoeveelheid koolhydraten in voeding de basis is voor de beheersing van je gewicht. Hij heeft met zijn kennis een eigen productlijn ontwikkeld die inmiddels zeer populair is. De meest bekende Atkins producten zijn de Atkins repen, gevolgd door de Atkins shakes op een mooie tweede plaats.

Kant en klare shakes

Een Atkins shake is vol van smaak. Het is koolhydraatarm, maar zit juist boordevol vezels een eiwitten voor een goede verzadiging. En is daardoor zeer geschikt voor een koolhydraatarm ontbijt of -lunch.

Wil je een shake meenemen voor onderweg of bijvoorbeeld je werk? Heb je haast? Dan bieden de kant en klare Atkins shakes een groot gemak. We hebben daarin bij Low Carb Club een royale keuze aan smaken voor je.

Ruim assortiment drinks uit Amerika

Natuurlijk willen we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Zoals je wellicht weet is de Nederlandse Atkins gestopt. Daarom vind je in onze webshop shakes van de Amerikaanse Atkins. In Amerika kennen ze wel nog gewoon Atkins shakes. Naast de bekende kant en klare shakes in de smaken aardbei, chocolade en vanille, heb je nu ook de keuze uit bijvoorbeeld mocha latte, dark chocolate royale en café caramel. Allemaal vol van smaak en zeer geschikt als onderdeel van een koolhydraatarme lifestyle. Probeer ze allemaal en laat je verrassen!

Vragen over het dieet?

Heb je vragen over de Atkins shakes of één van onze andere koolhydraatarme producten? Neem dan gerust contact op, we helpen je graag! Bel naar nummer 085-4011330 of stuur een berichtje via het contactformulier.