Koolhydraatarm toetje

Een koolhydraatarm toetje hoef je niet te laten staan

In je streven naar de perfecte balans voor je lichaam heb je tijdens een dieet soms het gevoel dat je veel moet laten. Het geliefde tussendoortje, de heerlijke boterham met kaas bij het ontbijt en ’s avonds na het eten het toetje waar je altijd zo naar uitkijkt. Maar dat hoeft helemaal niet het geval te zijn. Low Carb Club heeft een groot assortiment, waarin ook een koolhydraatarm toetje een prominente plaats inneemt.

Toon filters

Resultaat 1–24 van de 45 resultaten wordt getoond

Toon filters

Resultaat 1–24 van de 45 resultaten wordt getoond

Koolhydraatarm toetje in vele smaken

Een koolhydraatarm dieet volhouden is echt niet zo’n grote uitdaging als je aanvankelijk denkt. Wie door het ruime assortiment van Low Carb Club scrolt komt vanzelf heel veel variaties tegen. Je ontbijt, je lunch, je diner, het zijn eetmomenten om naar uit te blijven kijken. Een koolhydraatarm toetje maakt het aanbod compleet. Met een breed scala aan smaken kom je dagen in de week te kort om alles te proberen. Dus neem lekker van alles wat: chocolade pudding of vanille smaak. Kwark abrikoos of zalige tiramisu. Alle bekende smaakjes tref je in ons aanbod. Uiteraard hebben we ook een mix verpakking, zodat je van alles wat krijgt. Kom erachter wat jouw favoriete smaak is, of blijf eindeloos variëren!

Een koolhydraatarm nagerecht in een handomdraai

Het gemak van een koolhydraatarm toetje is erg groot. Diverse producten in ons assortiment zijn klaar in een handomdraai. Water toevoegen, even schudden en je kan al genieten van iets lekkers. Ook zijn verschillende producten beschikbaar in handige kant-en-klare cups. Koolhydraatarme muesli vinden wij ook een aanrader als nagerecht. Van diverse merken zoals Atkins en DeliNutri hebben we smakelijke variaties. De meeste producten zijn vanaf fase 1 van het koolhydraatarm dieet te gebruiken. Heb je twijfels of zit je met vragen? Wij zijn niet alleen een goedgevulde webshop, maar ook een vraagbaak. Vul je vraag in op het contactformulier of pak de telefoon en bel naar 085-4011330. Low Carb Club helpt je graag!