Verzendkosten

Verzendkosten

Dhl Postnl

Icon Flag NL NEDERLAND

Bij bestellingen met een productwaarde vanaf € 49,- betalen wij de verzendkosten, dus zijn deze voor jou GRATIS.

Voor alle bestellingen met een productwaarde onder de € 49,- worden er € 4,95 aan verzendkosten in rekening gebracht.

Je bestelling wordt bezorgd op het door jou gewenste adres. Wij versturen je bestelling met PostNL of DHL.
Wil je het pakket laten bezorgen bij een PostNL of DHL ophaalpunt? Geef dat dan aan bij Bezorgopties (Afhalen bij PostNL of DHL punt). Meer informatie….

icon flag be BELGIË en

Icon Flag DE DUITSLAND

Bij bestellingen met een productwaarde vanaf € 59,- betalen wij de verzendkosten, dus zijn deze voor jou GRATIS.

Voor alle bestellingen met een productwaarde onder de € 59,- worden er € 5,95 aan verzendkosten in rekening gebracht.

Naar Frankrijk rekenen wij € 19,95 en naar Italië en Spanje rekenen wij € 24,95 aan verzendkosten. Voor de overige landen zijn de verzendkosten op aanvraag.
Je bestelling wordt bezorgd op het door jou gewenste adres. Wij versturen je bestelling met PostNL of DHL.

Levertijd

Door feestdagendrukte bij DHL en PostNL kan je pakket langer onderweg zijn.
Bestel tijdig!

Bezorgopties

Dhl Bezorging

Bezorgd door DHL
Jouw bestelling wordt bezorgd door DHL op werkdagen tussen 9:00 en 22:00 uur en op zaterdagen overdag. Als je niet thuis bent bij de eerste bezorging, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren aangeboden. Lukt dit niet, dan wordt het pakket direct bij een DHL ServicePoint bij jou in de buurt geleverd. Je ontvangt hiervan bericht in je brievenbus. Het pakket ligt maximaal 1 week bij het afhaalpunt*.

Avondlevering door DHL (momenteel alléén als je besteld op werkdagen tussen 22:00 uur en 23:59)
Jouw bestelling wordt bezorgd door DHL op werkdagen tussen 17:00 en 22:00 uur. Als je niet thuis bent bij de eerste bezorging, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren aangeboden. Lukt dit niet, dan wordt het pakket direct bij een DHL ServicePoint geleverd. Je ontvangt hiervan bericht in je brievenbus. Het pakket ligt maximaal 1 week bij het afhaalpunt*.

Afhalen bij een DHL ServicePoint
Je kunt jouw bestelling direct laten bezorgen bij een DHL ServicePoint bij je in de buurt. Je haalt het pakket dan op waar en wanneer het je uitkomt. Klik hier voor het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint bij jou in de buurt. Het pakket ligt maximaal 1 week bij het afhaalpunt*.

Postnl Bezorging

Bezorgd door PostNL
Jouw bestelling wordt bezorgd door PostNL op werkdagen tussen 9:00 en 21:30 uur en op zaterdagen overdag. Als je niet thuis bent bij de eerste bezorging, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren aangeboden. Lukt dit niet, dan wordt het pakket direct bij een afhaallocatie geleverd. Je ontvangt hiervan bericht per e-mail. (Je ontvangt géén briefje in de brievenbus). Het pakket ligt maximaal 1 week bij het afhaalpunt*.

Afhalen bij een PostNL pakketpunt
Je kunt jouw bestelling direct laten bezorgen bij een PostNL pakketpunt bij jou in de buurt. Je haalt het pakket dan op waar en wanneer het jou uitkomt. De meeste PostNL pakketpunten zijn ook in het weekend geopend en hebben ruime openingstijden. Klik hier voor het dichtstbijzijnde PostNL pakketpunt bij jou thuis of bij jouw werk en bekijk direct de openingstijden. Het pakket ligt maximaal 1 week bij het afhaalpunt*.

*Let op! het pakket ligt maximaal 1 week bij het afhaalpunt, daarna gaat het retour naar ons.
De kosten voor deze retourzending zal verrekend worden met de terugbetaling van je aankoopbedrag.