Koolhydraatarme rijst

Koolhydraatarme rijst houdt je in balans

Een maaltijd wint aan smaak met een goede basis. Denk aan pasta of rijst. We zijn er met zijn allen helemaal verzot op. Maar met conventionele producten loopt de inname van koolhydraten wel heel rap op. Dus is het goed dat Low Carb Club een smaakvol alternatief kan bieden: koolhydraatarme rijst.

Toon filters

Toont alle 3 resultaten

Toon filters

Toont alle 3 resultaten

Koolhydraatarme rijst in opkomst

Wie lekker uit eten gaat in een Chinees of Indisch restaurant, krijgt vreemde blikken wanneer om koolhydraatarme rijst wordt gevraagd. Hoe kan je van rijst nou aankomen? Maar stiekem zit in rijst toch wel degelijk een aardig aantal koolhydraten. Het loont dus de moeite om voor een koolhydraatarme variant te kiezen. Low Carb Club helpt je de balans in je lichaam te bewaren terwijl je een koolhydraatarm dieet volgt. Zeker in de beginfase daarvan telt elke gram en is het zaak een vinger aan de pols te houden. Zodra het koolhydraatarm eten een plekje in de dagelijkse routine verwerft, kan het variëren nog meer invulling krijgen. Koolhydraatarme rijst van het merk Slim Pasta of Dreamfields pasta past daar perfect bij.

Koolhydraatarme rijst naar smaak aanvullen

Niemand eet natuurlijk koolhydraatarme rijst op zichzelf. In de supermarkt haal je de allerlekkerste dagelijkse groenten en met een mooi stukje vlees creëer je een prachtige maaltijd. Je kan zelf afmeten hoeveel rijst je kookt. Of kiezen voor de handige portie verpakkingen van DeliNutri rijst, wat het extra gemakkelijk maakt om de juiste hoeveelheid te bereiden. Het is wel belangrijk dat je deze rijst iets langer kook dan reguliere rijst. Met een fijn sausje erbij tover je een heerlijke maaltijd op tafel. Wie zegt dat je tijdens een koolhydraatarm dieet niet smakelijk kan eten, kent het assortiment van Low Carb Club niet.

Koolhydraatarme rijst in het dieet

Low Carb Club staat graag met advies klaar voor mensen die bewust met hun voedselkeuze willen omgaan. Zit je met vragen of twijfel je over je aanpak, neem dan zeker contact op. Sandra is bereikbaar via het telefoonnummer 085-4011330. Je kan ook een bericht sturen via het contactformulier.