Ruilen en retourneren

14 Dagen zichtgarantie (Herroepingsrecht)
Bij Low Carb Club heb je als klant 14 dagen na aflevering van de bestelling het recht om de koopovereenkomst te ontbinden. Je kan dit recht uitoefenen door ons daarvan een kennisgeving te sturen per post of e-mail.
In geval van ontbinding heb je de verplichting de ontvangen artikelen binnen 14 dagen na de ontbinding aan Low Carb Club terug te zenden. Dit in de staat waarin je de artikelen hebt ontvangen, indien mogelijk in originele verpakking, compleet en ongebruikt.

Terugbetaling naar aanleiding van herroepingsrecht
Low Carb Club vergoedt alle betalingen van je bestelling, inclusief eventuele leveringskosten door Low Carb Club in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop je de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor jou.
(Als je hebt gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, dan hoeft Low Carb Club de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.)

Download formulier herroepingAdobe Reader Icon

Wanneer je één of meerdere producten wilt retourneren zijn er de volgende mogelijkheden:

Het product wijkt af van hetgeen je besteld hebt
Wanneer je constateert dat het product dat je hebt ontvangen zichtbaar afwijkt van hetgeen je besteld hebt, dan kun je het aan ons retourneren. Wij zullen dan op onze kosten het product omruilen. Neem direct nadat je constateert dat je het verkeerde product toegezonden hebt gekregen contact met ons op via de e-mail. Neem het product in geen geval in gebruik. Alleen ongebruikte en ongeopende producten komen voor kosteloze vervanging in aanmerking.

Het artikel is beschadigd
Neem na constatering van de beschadiging altijd contact met ons op via de e-mail. Indien het product dusdanig is beschadigd dat het niet geschikt is voor gebruik, zullen wij het aankoopbedrag voor dit artikel terugstorten.

De retourinstructies
Download hieronder de retourinstructies. Vergeet niet om deze uit te printen en ingevuld toe te voegen aan je retourzending.

Adobe Reader IconDownload de retourinstructies

Stuur het pakket retour naar het door ons opgegeven adres. Ongefrankeerde retourzendingen worden altijd geweigerd!
Retourzendingen zonder ingevuld retourformulier worden niet in behandeling genomen.