Koolhydraatarme pizza

Koolhydraatarme pizza: zeg maar ciao tegen koolhydraten!

Een pizza is misschien wel het allerlekkerste wat je maar kan eten op de wereld. Je droomt nog wel eens weg bij de herinnering aan een pizza in Italië. Of gewoon die van de lokale pizzabakker. Ook als je een koolhydraatarm dieet volgt kan je genieten van deze lekkernij. Maak thuis zelf een overheerlijke koolhydraatarme pizza met de hulp van Low Carb Club.lees meer

Toont alle 10 resultaten

Toon filters

DeliNutri – Pizzabodem met Saus

 13,95    vanaf  11,49
Bestellen

Adams – Pizza Adamo koolhydraatarme Pizzabodem mix

 3,59
Bestellen

Sukrin – Sesammeel

 4,95
Bestellen

DeliNutri – Tortilla Wraps

 5,95
Bestellen

Joseph’s – Lavash Bread

 5,49
Bestellen

CarbZone – Tortillas Medium

 4,49

Atkins – Tortilla Wraps

 3,59
Bestellen

Ciao Carb – Pizza Broodje – Kant en Klaar

 2,59
Bestellen

DeliNutri – Tortilla Wraps – 6x 4 wraps

 35,70  29,70
Bestellen

Feeling OK – Focaccella – Kant en klaar

 3,95
Bestellen

Koolhydraatarme pizza begint met de bodem

Een koolhydraatarme pizza begint met een bodem waarin de koolhydraten flink zijn teruggebracht. Bij de reguliere pizza zit hier namelijk vooral het venijn. De bodem is rijk gevuld met koolhydraten en juist dat moeten we ondervangen voor het koolhydraatarm dieet. Met de juiste pizzabodem is de rest van de aankleding een fluitje van een cent. Een koolhydraatarme pizzabodem maak je eenvoudig met de pizzabodem mix van Adam’s of de handige portie verpakkingen met pizzabodem en saus van DeliNutri. Maak het deeg klaar en leg het op de bakplaat. Bedek het geheel royaal naar smaak en wat uit de oven komt is een heerlijke maaltijd.

Koolhydraatarme pizza lekker maken

Voor de bodem van een koolhydraatarme pizza kun je het jezelf extra gemakkelijk nemen door koolhydraatarme wraps te gebruiken.Wat je ook als basis kiest, je kunt de pizza heel goed aankleden met lekkere toppings. Voor het besmeren van de bodem heeft Low Carb Club een goed alternatief: de low carb saus. Daarna begint het feest pas echt. Een lekkere pizza is voor iedereen anders. Ga je voor een traditionele balans tussen tomaat en kaas? Of wil je aan de slag met meer exotische varianten zoals bacon of champignons? Koolhydraatarm eten biedt in ieder geval enorm veel variatie. Gisteren soep, morgen rijst, vandaag een pizza. Eet smakelijk!

Koolhydraatarme pizza past bij je nieuwe leven

Een koolhydraatarm dieet kan in het begin best pittig zijn, maar na verloop van tijd gaat het steeds makkelijker. De teugels zijn wat losser na een paar weken en een minder strakke planning volgt. Voor je het beseft is het diëten voorbij en is koolhydraatarm eten onderdeel van je nieuwe levensstijl. We kunnen het ons voorstellen dat je af en toe met vragen zit. Low Carb Club staat je dan graag te woord. Via de telefoon op 085-4011330 of door een bericht te sturen via het contactformulier.