Dreamfields pasta

Dreamfields pasta tijdens je dieet

Dreamfields pasta is koolhydraatarme pasta met de smaak van gewone pasta. Hiermee kun je een koolhydraatarm dieet volgen en toch overheerlijke pasta gerechten eten. Ook als je na het dieet op de koolhydraten blijft letten zijn de pasta’s van Dreamfields een aanrader, want ze zijn echt heerlijk!lees meer

Toont alle 7 resultaten

Toon filters

Dreamfields – Pasta Angel Hair

 4,49
Bestellen

Dreamfields – Pasta Elbows

 4,49
Bestellen

Dreamfields – Pasta Lasagna

 4,49
Bestellen

Dreamfields – Pasta Linguine

 4,49
Bestellen

Dreamfields – Pasta Penne

 4,49
Bestellen

Dreamfields – Pasta Rotini

 4,49
Bestellen

Dreamfields – Pasta Spaghetti

 4,49
Bestellen

Dreamfields pasta bevat weinig verteerbare koolhydraten

Wist je al dat er twee soorten koolhydraten bestaan? Verteerbare (snelle) en onverteerbare (langzame). Verteerbare koolhydraten worden gemakkelijk door het lichaam afgebroken en opgenomen in het bloed. Ze hebben direct invloed op de bloedsuikerspiegel, waardoor je deze variant bij een low carb dieet beter zo veel mogelijk kunt beperken. Onverteerbare koolhydraten zijn daarentegen zo complex dat ze niet of nauwelijks door het lichaam kunnen worden afgebroken. Ze verlaten het lichaam weer via de ontlasting, zonder dat ze in de bloedbaan terecht komen en zonder dat ze invloed hebben op de bloedsuikerspiegel. Dit zijn de goede koolhydraten, wat ideaal is als je koolhydraatarm eet.

Vezelrijk en goed voor de spijsvertering

Daar waar er in reguliere pasta veel snelle koolhydraten zitten, bevat Dreamfields pasta dus juist langzame koolhydraten. Dit komt doordat Dreamfields Inuline bevat. Inuline is een vezelrijke koolhydraat. Dit is wat ervoor zorgt dat niet alle koolhydraten in de pasta goed door het lichaam kunnen worden verteerd. Met een moeilijk woord betekend dit dat Dreamfields pasta een lage glycaemische index heeft. Hoe lager de glycaemische index, hoe minder koolhydraten er daadwerkelijk door het lichaam worden opgenomen. Bijkomend voordeel van inuline is bovendien dat het een zeer goede werking op het spijsverteringskanaal heeft.

Als je op de verpakking van Dreamfields pasta kijkt, dan lijkt het aantal koolhydraten niet veel anders dan van reguliere pasta. Maar dit zijn voor het merendeel onverteerbare koolhydraten: de goede dus. Het aantal van de verteerbare variant is door de inuline juist laag, wat maakt dat de pasta tóch koolhydraatarm is.
Voorheen stond er op de verpakking van Dreamfields dat een portie van 56 gram slechts 5 gram verteerbare koolhydraten bevat. Aangezien men dit niet wetenschappelijk kon onderbouwen, heeft Dreamfields dit echter van de verpakking af moeten halen. Ondanks dat Dreamfields de vermelding van de verteerbare koolhydraten niet meer op de verpakking heeft staan, is onze ervaring in de praktijk dat wanneer onze klanten (en wijzelf!) tijdens het volgen van een koolhydraatarm dieet Dreamfields pasta eten, we gewoon in ketose blijven wanneer we rekenen met 5 gram koolhydraten per portie van 56 gram. Het is zelfs één van onze meest verkochte koolhydraatarme producten. Ervaar het en oordeel zelf.

Dreamfields pasta kopen

Heb je besloten om Dreamfields pasta te kopen? Dan maakt het niet uit of je de spaghetti, elbows, rotini, lasagne, angel hair, linguine of penne neemt. De voedingswaarden zijn voor elke soort het zelfde, dus kun je eindeloos variëren. Of je nu een Atkins dieet, low carb dieet of ander koolhydraatarm dieet volgt. Zet het ook gerust de rest van je gezin voor. Tijdens én na het dieet. Dreamfields is zo lekker, dat ze niet zullen merken dat ze een dieet pasta eten.
Heb je vragen of wil je advies? Bij Low Carb Club helpen we je graag. Neem contact op door te bellen met Sandra via nummer 085-4011330 of gebruik het contactformulier