Koolhydraatarme producten

Dieet volhouden gaat perfect met koolhydraatarme producten

Wil je afvallen zonder jojo-effect? Of gewoon gezonder gaan leven door op je voeding te letten? Begin vandaag nog, met een koolhydraatarm dieet! Met de koolhydraatarme producten van Low Carb Club is het dieet volhouden is geen uitdaging. We leggen het graag aan je uit.

Resultaat 1–20 van de 555 resultaten wordt getoond

DeliNutri – Crackers Zadenmix

Oorspronkelijke prijs was: €4,99.Huidige prijs is: €3,74.
BESTELLEN

DeliNutri – Bruin Brood – Kant en Klaar

Oorspronkelijke prijs was: €3,49.Huidige prijs is: €2,69.
BESTELLEN

Filinchen – Crispbread Knäckebröd

2,75
BESTELLEN

DeliNutri – Koekjes Chocoladelaag

10,49 vanaf 8,99
BESTELLEN

DeliNutri – Wafels Chocolate Break

11,99 vanaf 10,49
BESTELLEN

DeliNutri – Pizzabodem – Kant en Klaar

3,19
BESTELLEN

DeliNutri – Chips Paprika

2,25
BESTELLEN

DeliNutri – Reep Chocolade Caramel

13,99 vanaf 12,49
BESTELLEN

DeliNutri – Wafels Vanille

11,99 vanaf 10,49
BESTELLEN

DeliNutri – Pannenkoek Appel Caramel

13,49 vanaf 11,99
BESTELLEN

DeliNutri – Wraps Medium – 6x 6 wraps

Oorspronkelijke prijs was: €28,74.Huidige prijs is: €25,89.
BESTELLEN

DeliNutri – Reep Crunchy Kokos

13,99 vanaf 12,49
BESTELLEN

DeliNutri – Pasta Rijst

13,49 vanaf 11,99
BESTELLEN

DeliNutri – Voordeelpot Muesli Chocolade Caramel

22,95 vanaf 19,95
BESTELLEN

DeliNutri – Shake Yoghurt Aardbei

13,49 vanaf 11,99
BESTELLEN

DeliNutri – Pudding Pistache

13,49 vanaf 11,99
BESTELLEN

DeliNutri – Voordeelpot Warme Chocolademelk

22,95 vanaf 19,95
BESTELLEN

Jell-O – Pudding Cheesecake – Sugar Free

3,19
BESTELLEN

Sweet Switch – Hazelnut Spread

5,49
BESTELLEN

Afvallen? Gebruik koolhydraatarme producten!

Vaak wordt het eten van te veel vetten geassocieerd met overgewicht. Dat is echter niet terecht. Een teveel aan koolhydraten is de boosdoener. Koolhydraten zijn een belangrijke energiebron voor het lichaam. Maar zoals met veel dingen in het leven, is overvloed niet goed. Een teveel aan koolhydraten wordt opgeslagen als lichaamsvet, met overgewicht als gevolg. Voor een gezond gewicht is het de kunst om de juiste hoeveelheid koolhydraten te eten. Het principe van een koolhydraatarm dieet, in het Engels overigens "low carb dieet" genoemd, is dan ook doseren. Het lichaam merkt al snel dat er te weinig koolhydraten zijn. Om dit te compenseren start de vetverbranding. En ga je afvallen. Een koolhydraatarm dieet volgen is vooral in de beginfase uitdagend, maar is met behulp van koolhydraatarme producten al snel goed te doen.

Wat mag ik eten tijdens het low carb dieet?

In de supermarkt zijn veel koolhydraatrijke producten te vinden, die je beter even kunt laten staan. Maar wat mag er dan wél?

Groenten

De meeste groenten bevatten weinig koolhydraten en passen daardoor uitstekend in een low carb dieet. Bovendien zijn groenten gezond. Je mag dagelijks 300 gram nemen van groenten zoals broccoli, champignons, komkommer, courgette en sla. Uitzondering hierop zijn bonen, erwten en mais, want die zijn juist koolhydraatrijk.

Vlees en vis

Zowel vlees als vis is zeer geschikt voor een low carb dieet. Denk aan bijvoorbeeld kip, biefstuk, varkensvlees, zalm en witvis. Je mag er per dag 200 gram van eten. Alleen gepaneerd vlees of vis kun je beter laten staan. Bijkomend voordeel van vis en vlees is dat het eiwitrijk is. En dus goed verzadigend.

Producten van Low Carb Club

Voor veel koolhydraatrijke producten die er normaal gesproken op ons dagelijks menu staan, bestaat er gelukkig een koolhydraatarm alternatief. Wat denk je bijvoorbeeld van koolhydraatarm brood? Of koolhydraatarme koekjes? En koolhydraatarme pasta, pannenkoeken, chips of snoep? Je vind ze in de webshop van Low Carb Club. Ideaal tijdens het afvallen en voor velen onmisbaar op weg naar een nieuwe levensstijl.

Vind de perfecte balans in jouw koolhydraatarme dieet

Als met een koolhydraatarm dieet de kilo’s verdwijnen is het belangrijk om na verloop van tijd het aantal koolhydraten in het voedsel op te bouwen. Je hebt dan minder koolhydraatarme producten nodig en kunt steeds meer regulier eten en drinken nemen. Precies tot dat punt waarop je energie levels goed zijn, maar je niet meer over de bovengrens gaat die je laat aankomen: de koolhydraten balans. Low Carb Club helpt je die ultieme balans te vinden en te behouden. Een koolhydraatarm dieet volhouden is in deze fase veel aangenamer. Sterker nog, het “volhouden” verandert in een nieuwe lifestyle. Eentje waarvan je de vruchten plukt. Je voelt je dankzij koolhydraatarm eten energieker en opgewekter. Het volhouden is een routine die normaal aanvoelt.

Nieuwe lifestyle met koolhydraatarme producten

Een koolhydraatarm dieet volgen is met de juiste koolhydraatarme producten en recepten alles behalve een strafexpeditie. De producten uit de webshop bieden je een smakelijk alternatief voor reguliere voeding. Niet alleen bij het begin van het dieet, maar als je de balans gevonden hebt ook bij je nieuwe lifestyle. Producten zoals koolhydraatarme pasta en koolhydraatarme crackers zijn handig om de balans te behouden. Koolhydraatarm eten is gezond, lekker en er is zelfs ruimte voor smakelijke koolhydraatarme tussendoortjes. Je geeft je zelfvertrouwen een boost, je doorbreekt de vicieuze cirkel en voorkomt een jojo-effect. Op gewicht blijven en toch lekker eten is echt mogelijk. De producten in onze webshop bieden ruim voldoende afwisseling.
Low Carb Club biedt als je daar behoefte aan hebt ook advies op maat. We zijn persoonlijk bereikbaar, via mail (via het contactformulier) of bel Sandra op 085-4011330. Het bereiken van de balans is een delicaat proces. Dan is het fijn om te weten dat je met vragen altijd terecht kan.