Sukrin als natuurlijke suikervervanger

Gezonder leven als zoetekauw

Wil je gezonder leven, maar ben je ook een zoetekauw? Dan zijn de natuurlijke suikervervangers van Sukrin voor jou gemaakt. Sukrin verzekert je van een zoete smaak zonder de nadelen van gewone suikers. Bij Low Carb Club bieden we verschillende varianten aan, zodat je eindeloos kunt blijven combineren.

Resultaat 1–20 van de 22 resultaten wordt getoond

Sukrin

7,95
BESTELLEN

Sukrin+

9,95
BESTELLEN

Sukrin: 1

8,95
BESTELLEN

Sukrin – Icing Poedersuiker

7,95
BESTELLEN

Sukrin – Gold Bruine Suiker

8,95
BESTELLEN

Sukrin – Fiberbrood – 250 gram

6,95
BESTELLEN

Sukrin – Broodmix Fiberbrood – 1000 gram

19,75
BESTELLEN

Sukrin – Broodmix Chiabrood

5,95
BESTELLEN

Sukrin – Broodmix Proteinebrood

5,95
BESTELLEN

Sukrin – Universele Bakmix

7,95
BESTELLEN

Sukrin – Sesammeel

4,95
BESTELLEN

Sukrin – Kokosmeel

4,95
BESTELLEN

Sukrin – Amandelmeel

12,95
BESTELLEN

Sukrin – Marsepein

5,95
BESTELLEN

Sukrin – Sirup Gold

9,95
BESTELLEN

Sukrin – Syrup Caramel

9,95
BESTELLEN

Sukrin – Sirup Maple

9,95
BESTELLEN

Sukrin – Zoetjes Dispenser

4,95
BESTELLEN

Sukrin Finesse

8,95
BESTELLEN

Sukrin – Fijngemalen Amandelmeel

10,95
BESTELLEN

Waarom Sukrin?

De producten van Sukrin zijn zo natuurlijk en onbewerkt mogelijk van samenstelling. De suikervervangers bevatten geen calorieën en zijn gemaakt op basis van erythritol, een natuurlijke zoetstof. Erythritol behoort tot de koolhydraten die niet door het lichaam worden verteert. Hierdoor ben je met de producten van Sukrin lekker gezond bezig! Deze honderd procent natuurlijke suikervervanger heeft bovendien de structuur en de smaak van reguliere suiker. Ondanks dat er geen suiker in zit, proef je geen verschil wanneer je Sukrin gebruikt. Er zijn vele varianten, zelfs een vervanging voor bruine suiker ontbreekt niet. Perfect voor als je een koolhydraatarm dieet volgt. Naast de suikervervangers zijn er ook diverse organische producten zoals amandelmeel en pindameel. Tot slot de producten waar Sukrin als zoetstof in zit. Denk aan broodmix of cakemix. Op deze manier wordt het bakken met natuurlijke suikervervangers net zo lekker en dus zeker de moeite waard!

Bestel jouw Sukrin Suikervervangers

De producten van Sukrin zijn in verschillende soorten en smaken te bestellen, zodat je makkelijk de perfecte vervanger voor tijdens jouw dieet kunt vinden. Kies jouw producten en betaal op jouw manier. Binnen één werkdag heb je de natuurlijke suikervervangers of bakmixen in huis. Voor 23.00 uur besteld, betekent dat het pakket nog diezelfde werkdag wordt verzonden. Voor vragen en advies kun je altijd contact met ons opnemen via +31 (0)85 4011330.