Koolhydraatarm brood

Een smakelijk alternatief

Een lekkere boterham bij het ontbijt of bij de lunch is iets wat je niet graag wil missen. Tijdens een koolhydraatarm dieet hoeft dat gelukkig ook niet. Low Carb Club heeft namelijk een smakelijk alternatief met veel minder koolhydraten. Maar wat is koolhydraatarm brood? Op die vraag geven we graag antwoord.

Resultaat 1–20 van de 21 resultaten wordt getoond

DeliNutri – Afbakbroodjes Baguette

4,95
BESTELLEN

DeliNutri – Broodmix Meerzaden – 500 gram

5,95
BESTELLEN

DeliNutri – Broodmix Meerzaden – 1000 gram

9,95 vanaf 7,95
BESTELLEN

DeliNutri – Bruin Brood – Kant en Klaar

Oorspronkelijke prijs was: €3,49.Huidige prijs is: €2,69.
BESTELLEN

DeliNutri – Bruin Brood – Kant en klaar – 9 pakjes

Oorspronkelijke prijs was: €31,41.Huidige prijs is: €21,95.
BESTELLEN

DeliNutri – Panini Brood – Kant en Klaar

3,49
BESTELLEN

Feeling OK – Burger Broodje Sesam – Kant en klaar [DATUM 30-06-2024]

Oorspronkelijke prijs was: €3,49.Huidige prijs is: €2,99.
BESTELLEN

Feeling OK – Croissant 2 – Kant en Klaar

2,49 vanaf 2,19
BESTELLEN

Feeling OK – Croissant 1 – Kant en klaar

2,49 vanaf 2,19
BESTELLEN

Feeling OK – Croissant met Chocolade Creme – Kant en klaar

2,89 vanaf 2,59
BESTELLEN

Feeling OK – Croissant Double Choc – Kant en klaar

2,49 vanaf 2,19
BESTELLEN

Feeling OK – Croissant Salty Cereal – Kant en klaar

2,49
BESTELLEN

Feeling OK – Croissant Salty – Kant en klaar

2,49 vanaf 2,19
BESTELLEN

Sukrin – Fiberbrood – 250 gram

6,95
BESTELLEN

Sukrin – Broodmix Fiberbrood – 1000 gram

19,75
BESTELLEN

Sukrin – Broodmix Proteinebrood

5,95
BESTELLEN

Hoeveel koolhydraten zitten er in koolhydraatarm brood?

Koolhydraatarm brood bevat aanzienlijk minder koolhydraten 'gewoon' brood. Een volkorenbrood bevat gemiddeld 45 gram koolhydraten per 100 gram. Dat is per boterham van 35 gram dus 16 gram.  Dat is veel te veel als je kiest voor een koolhydraatarm dieet. Low Carb Club biedt je graag alternatieven. Wij hebben in ons assortiment broodvarianten waarin één sneetje slechts 0,4 tot 3,8 gram koolhydraten bevat. Tijdens je dieet zorgeloos van brood genieten? Dat kan! Afhankelijk van de fase van het dieet kan je zelf bepalen hoeveel koolhydraatarm brood je mag eten.

Het verschil met gewoon volkorenbrood

Koolhydraatarm brood bevat, zoals de naam al aangeeft, minder koolhydraten dan een gewoon volkoren- of meergranenbrood. Perfect binnen een koolhydraatarm dieet dus! Een brood met minder koolhydraten bevat echter niet per definitie ook minder calorieën. Er zitten namelijk meer eiwitten en / of vetten in, waarmee een koolhydraatarm brood per saldo vaak ongeveer evenveel calorieën levert als een normaal brood. Doordat eiwitten verzadigend werken, krijg je echter minder snel honger na het eten van koolhydraatarm brood ten opzichte van normaal brood. Daarnaast bevat koolhydraatarm brood meer gezonde vetten en vezels, door de toevoeging van bijvoorbeeld lijnzaad, zonnebloempitten, tarwezemelen of haverzemelen.

Koolhydraatarm brood bakken

Ben je niet op zoek naar een kant en klaar koolhydraatarm brood, maar bak je liever zelf? Ook daarmee helpen we je graag! Zelf een koolhydraatarm brood bakken doe je eenvoudig met de bakmixen uit onze webshop. Er is veel keuze, of je nu houdt van wit, bruin, of volkorenbrood. Het brood is geschikt voor een smakelijk koolhydraatarm ontbijt. Of om mee te nemen naar je werk voor een verantwoorde lunch. Low Carb Club heeft de volgende merken:

- Atkins brood
- Adams brood
- Sukrin brood
- DeliNutri brood

Voor alle bakmixen heb je een oven nodig. Een Atkins brood kan naar wens zelfs ook in een broodbakmachine worden bereid. De bereidingswijze staat op de verpakking van de producten. Deze is echter niet altijd even duidelijk. Daarom hebben we bij Low Carb Club voor jou bij elk product een duidelijke bereidingswijze in de webshop gezet.

Waar kun je koolhydraatarm brood kopen?

Natuurlijk kun je een kant en klaar koolhydraatarm brood kopen in de supermarkt. Gemak dient immers de mens. Let dan wel altijd goed op de voedingswaarden. Een brood mag al koolhydraatarm worden genoemd als het 30 procent minder koolhydraten bevat dan regulier brood, waardoor er broodsoorten zijn die toch te veel koolhydraten bevatten voor tijdens het dieet. Bij Low Carb Club hebben we naast de broodmixen een fijn assortiment met kant en klaar koolhydraatarm brood. Zelfs een croissantje ontbreekt niet. In het weekend mag je jezelf best een beetje extra verwennen.

Meer informatie

Vind je het lastig om een keuze te maken en wil je hulp? We zijn persoonlijk bereikbaar via het contactformulier. Ook kun je met Sandra bellen op 085-4011330.