Koolhydraatarme wraps

Koolhydraatarme wraps om eindeloos mee te variëren

Met koolhydraatarme wraps en tortilla’s maak je van elke maaltijd een feestje. Ze zijn lekker en gemakkelijk te gebruiken als lunch, diner of tussendoortje. Zowel warm als koud zijn er ontzettend veel mogelijkheden, waardoor koolhydraatarme tortilla’s de ideale aanvulling op jouw dieet zijn. Dat is écht genieten.

Toont alle 6 resultaten

DeliNutri – Wraps Medium

4,79
BESTELLEN

DeliNutri – Wraps Medium – 6x 6 wraps

Oorspronkelijke prijs was: €28,74.Huidige prijs is: €25,89.
BESTELLEN

Feeling OK – Piada Wraps

4,89
BESTELLEN

De traditionele tortilla

Een traditionele tortilla komt oorspronkelijk uit Mexico. Daar werden ze gemaakt van een deeg op basis van mais. Tegenwoordig zijn er over de hele wereld vele soorten tortilla’s verkrijgbaar in de supermarkt. Deze worden gemaakt van tarwe, met soms een klein beetje maismeel. Reguliere wraps in de gewone supermarkt bevatten echter veel koolhydraten, waardoor ze niet goed passen in een koolhydraatarm dieet. Daarom zijn we blij dat we bij Low Carb Club nu wraps hebben die wél koolhydraatarm zijn.

Koolhydraatarme wraps van Low Carb Club

Onze tortilla wraps worden gemaakt op basis van koolhydraatarm tarwemeel, waardoor ze aanzienlijk minder koolhydraten bevatten. Een reguliere tortilla uit de supermarkt bevat gemiddeld 50 tot 55 gram koolhydraten per 100 gram. Bij onze koolhydraatarme wraps van bijvoorbeeld CarbZone is dat slechts 10 gram. Afhankelijk van het merk dat je kiest, bevatten ze slechts 4 tot 6 gram koolhydraten per stuk. Ideaal. Maar ook Atkins wraps zijn koolhydraatarm. En niet te vergeten de DeliNutri wraps. Deze zijn zo lekker dat je het verschil met wraps uit de reguliere supermarkt echt niet proeft. Ideaal!

Eindeloos variëren

Voor een koolhydraatarm diner kun je een tortilla even opwarmen in de magnetron voordat je hem belegd. Maar als je kiest voor gemak is hij ook koud hartstikke lekker. Met het beleggen van een koolhydraatarme wrap kun je eindeloos variëren. Roerbak naar smaak groenten en doe daar bijvoorbeeld wat stukjes kipfilet bij. Om het extra lekker te maken kun je de tortilla besmeren met wat koolhydraatarme mayonaise. Probeer een wrap ook eens als bodem voor een koolhydraatarme pizza. Dat is gemakkelijk én lekker.

Koolhydraatarme wraps als tussendoortje

Neem een koude wrap en smeer er wat roomkaas op. Beleg hem vervolgens met bijvoorbeeld gerookte zalm en wat rucola. Of met kipfilet, wat rucola en geraspte kaas. Maak er vervolgens een rolletje van, wat je in stukjes snijdt. Zo maak je in een handomdraai overheerlijke hapjes die ideaal zijn als koolhydraatarm tussendoortje.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je tips? Neem dan contact op met Low Carb Club via het contactformulier. Of bel naar telefoonnummer 085-4011330.