Betaalmogelijkheden

iDEAL

ideal logoWij bieden onze klanten de mogelijkheid om met iDEAL te betalen. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen betalen. Je rekent af via het internet bankiersysteem van je eigen vertrouwde bank. Betalen met iDEAL is een samenwerkingsverband tussen de grootste banken van Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot

Belangrijkste kenmerken:

  1. Kosteloos
  2. Net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  3. Wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  4. Controle op de betaling

Wij kunnen je betaling vrijwel direct zien, waardoor wij je bestelling sneller in behandeling kunnen nemen.

Hoe werkt iDEAL?
Je plaatst een bestelling in onze webwinkel. Bij de keuze van de betaalwijze kies je voor iDEAL. Nadat je je bestelling hebt bevestigd, kom je op de beveiligde pagina. Je selecteert je bank. Vervolgens word je doorgeleid naar het internetbankieren van je eigen bank, waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je selecteert de rekening waarmee je wil betalen en vult de juiste toegangscode in. Het bedrag wordt meteen van je rekening afgeschreven en wij worden vrijwel direct geïnformeerd dat je je bestelling hebt betaald. Daardoor kan je bestelling snel in behandeling worden genomen.

Riverty (voorheen AfterPay)

Riverty Afterpay

Koop nu en betaal over 14 dagen. Riverty voert voor Low Carb Club het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Riverty via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Klik hier voor meer informatie over Riverty/AfterPay.

PayPal

Paypal

Ook met je PayPal account kun je eenvoudig en snel afrekenen. Net als bij het betalen met iDEAL worden wij vrijwel direct geïnformeerd dat je je bestelling hebt betaald, waardoor wij je bestelling snel in behandeling kunnen nemen. Voor het betalen met PayPal rekenen wij € 0,99 per bestelling.

Creditcard

Creditcards

Heb je een creditcard tot je beschikking? Dan kun je ook hiermee je betaling in onze webshop voldoen. Net als bij het betalen met iDEAL worden wij vrijwel direct geïnformeerd dat je je bestelling hebt betaald, waardoor wij je bestelling snel in behandeling kunnen nemen. Voor het betalen met Creditcard rekenen wij € 0,99 per bestelling.

Bancontact

Bancontact LogoOnze klanten die in België wonen kunnen met Bancontact betalen. Bancontact is voor België het zelfde als iDEAL voor Nederland. De Belgische banken die er bij aangesloten zijn: ABK Bank, Argenta, AXA Bank, Bank J. Van Breda, Belfius, Beobank, BNP Paribas Fortis, bpost bank, CBC Banque, CPH Banque, Crelan, Deutsche Bank, Fintro, Hello Bank, ING België, KBC Bank, Keytrade Bank, Nagelmackers, Record Bank en VDK Spaarbank.

Sofort Banking

SofortOnze klanten die in Duitsland wonen kunnen met Sofort Banking betalen. Sofort Banking is voor Duitsland het zelfde als iDEAL voor Nederland.