Koolhydraatarm drinken

Koolhydraatarm drinken: meer dan alleen water

Ook in drinken kan een overvloed aan koolhydraten zitten. Hoewel overdoses suiker meer en meer uit bijvoorbeeld frisdranken verdwijnen, kan het geen kwaad toch goed op te letten. Koolhydraatarm drinken kan erg lekker zijn met de producten uit het assortiment van Low Carb Club.

Toon filters

Resultaat 1–24 van de 61 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–24 van de 61 resultaten wordt getoond

Water is de bron van leven. Het is raadzaam om anderhalf tot twee liter per dag te drinken. Maar ondanks dat water heerlijk verfrissend is, doet afwisseling ook goed. Als je koolhydraatarm drinken inschenkt, bekijk dan het assortiment van Low Carb Club:

Koolhydraatarm drinken voor afwisseling

Afgezien van diverse koolhydraatarme shakes en kant en klaar drankjes zijn er mogelijkheden om water van een smaakje te voorzien. Daarvan is Slimpie siroop misschien wel de meeste bekende. Maar ken je Bolero limonade al? Daarmee kun je limonade creëren met poeder uit een zakje, wat afwisseling geeft terwijl je aan de dagelijkse inname denkt. Koolhydraatarm drinken maakt het dieet goed te doen en houdt de balans op peil zodra je het streefgewicht hebt bereikt. Wil je meer weten over wat je beter wel en wat je beter niet kan nemen, neem dan contact op. Low Carb Club is geen onpersoonlijke webshop maar een betrokken team. Je kan een mailtje sturen (via het contactformulier) of telefonisch in gesprek gaan met Sandra. Hoe zit het met light frisdrank? Moet ik alcohol laten staan? Dankzij een achtergrond in de verpleging kennen we het menselijk lichaam en hebben we op veel vragen een antwoord.

Koolhydraatarm drinken bestellen

Een koolhydraatarm dieet bestaat niet alleen uit eten, ook koolhydraatarm drinken is van groot belang. Bij aanvang van een dieet schroeven we de inname van koolhydraten drastisch terug. Het lichaam zal al snel naar een alternatief zoeken om energie uit te halen. Als er onvoldoende koolhydraten zijn worden dan de vetreserves aangesproken. Zo start het gewichtsverlies. Na verloop van tijd wordt het aantal in te nemen koolhydraten opgebouwd. Tot het punt komt dat de balans is gevonden. Niet teveel koolhydraten om te voorkomen dat je aankomt. Maar ook niet te weinig om je energie op niveau te houden. Al snel voel je je een herboren mens, met een nieuwe levensstijl.