Koolhydraatarme repen

Varieer met lekkere koolhydraatarme repen

Wil je koolhydraatarm eten, maar ook variëren met lekkere tussendoortjes of een gemakkelijk ontbijt of lunch? Bij Low Carb Club begrijpen we dat maar al te goed. Met ons ruime assortiment aan koolhydraatarme repen bieden wij voldoende keuze om te variëren, zodat jij kunt genieten tijdens jouw dieet!

Toon filters

Resultaat 1–24 van de 61 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–24 van de 61 resultaten wordt getoond

Een reep als verantwoord tussendoortje

Wanneer je een koolhydraatarm dieet volgt is het belangrijk om ook tussendoortjes te blijven eten, zoals koolhydraatarme repen. Om je stofwisseling op gang te houden is het dan ook van belang dat je tussen de maaltijden door ook regelmatig een snack neemt, zodat je 6 eetmomenten per dag hebt. Elke reep is individueel verpakt, waardoor je ze gemakkelijk meeneemt naar bijvoorbeeld werk of voor onderweg. Voor elke fase van het dieet kun je variëren met lekkere koolhydraatarme repen.

Koolhydraatarme reep als maaltijd

Ook als je op zoek bent naar een gemakkelijk koolhydraatarm ontbijt of lunch biedt een reep uitkomst. Er zijn diverse maaltijdrepen die met gemak als vervanging kunnen dienen. Ze bevatten weinig koolhydraten en juist veel eiwitten, waardoor ze goed verzadigend zijn. Er zijn veel verschillende smaken, zoals chocolade, appel, kokos, cranberry en caramel, waardoor je lekker kunt variëren.

Low Carb Club helpt je graag

Volg je een koolhydraatarm dieet en weet je niet goed hoe je moet beginnen? Of ben je al begonnen, maar wil je meer advies? Ook dan helpt Low Carb Club je graag. Wij bieden meer dan alleen koolhydraatarme producten zoals koolhydraatarme repen. We helpen onze klanten graag met brandende vragen over het dieet of over producten, maar we bieden ook passend advies. Heb je vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via +31 (0)85 4011330. We helpen je graag!