Koolhydraatarm weekmenu

Koolhydraatarm dieet weekmenu voor een vliegende start

Wil je beginnen met een koolhydraatarm dieet, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Dan zijn onze koolhydraatarme weekmenu’s ideaal. Een pakket biedt een volledig koolhydraatarm weekmenu, met 6 eetmomenten per dag. Er zitten voor elke dag van een week producten in voor het ontbijt, de lunch, het diner en 3 tussendoortjes. Zo hoef je niet na te denken wat je nu wel of juist niet mag eten en kun je bovendien verschillende koolhydraatarme producten proeven. Bestel een weekpakket en laat je verrassen!

Enig resultaat

Koolhydraatarm Weekpakket – Fase 1

Oorspronkelijke prijs was: €87,67.Huidige prijs is: €80,95.

Waarom een koolhydraatarm weekmenu?

Een koolhydraatarm dieet is een dieet waarbij je gemakkelijk kunt afvallen met lekkere tussendoortjes. De stap om koolhydraatarm te eten kan soms als lastig worden ervaren. Daar heeft Low Carb Club de perfecte oplossing voor: het koolhydraatarme weekmenu. Een goed gevuld pakket vol met producten met de juiste hoeveelheid koolhydraten om je op weg te helpen. Zo verlies je gewicht door het eten van Lekkere maaltijden en tussendoortjes. Heerlijk toch?

Gemakkelijk bestellen

Koolhydraatarm dieet weekmenu bestellen gaat bij Low Carb Club gemakkelijk en snel. Kies het pakket en betaal op jouw manier. Binnen één werkdag heb je het weekmenu in huis. Voor 23.00 uur besteld, betekent dat het pakket nog diezelfde werkdag wordt verzonden. Low Carb Club is meer dan een webshop! Voor vragen en advies kun je altijd contact met ons opnemen via +31 (0)85 4011330