Ontbijt met koolhydraatarme havermout

Een voedzame start van de dag

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Je wilt voldoende en verantwoorde energie binnenkrijgen om er weer tegenaan te kunnen. Ben je gewend om je dag te beginnen met havermout? Kies dan voor de koolhydraatarme havermout van DeliNutri. Lekker, plus het past perfect in je koolhydraatarme dieet!

Toont alle 3 resultaten

DeliNutri – Havermout Naturel

13,49 vanaf 11,99
BESTELLEN

DeliNutri – Havermout Appel Kaneel

13,49 vanaf 11,99
BESTELLEN

DeliNutri – Rijstepap

13,49 vanaf 11,99
BESTELLEN

Koolhydraatarm ontbijt met havermout

Havermout wordt gezien als een gezond ontbijt omdat het veel langzame koolhydraten bevat, waardoor je bloedsuikerniveau stabiel blijft en je minder snel een hongergevoel krijgt. Daarnaast bevat havermout ook veel vezels die goed zijn voor de spijsvertering. Normale havermout bevat echter veel koolhydraten, maar liefst 60 gram koolhydraten per 100 gram havermout. Om die reden past normale havermout als je wilt afvallen niet goed in een koolhydraatarm dieet. Gelukkig heeft DeliNutri daar een oplossing voor: koolhydraatarme havermout. Hiermee kun je dus gewoon blijven genieten van een kommetje havermout als ontbijt! De DeliNutri havermout bevat niet alleen minder koolhydraten, maar ook nog eens meer eiwitten zodat je een verzadigd gevoel krijgt. Een heerlijk begin van de dag!

Low Carb Club helpt je graag

Alle koolhydraatarme varianten van havermout bestel je eenvoudig online in de webshop van Low Carb Club. We helpen onze klanten graag met brandende vragen over het dieet of over onze producten, maar we bieden ook passend advies. Heb je vragen? Dan kun je altijd contact opnemen of bellen naar 085-4011330.