Koolhydraatarme smoothies

Koolhydraatarme smoothies: kant-en-klaar, lekker genieten

Een koolhydraatarme smoothie is lekker als toetje na een lange dag, of voor fijn even tussendoor. Low Carb Club combineert gemak met heerlijke smaken. De smoothie komt namelijk in een handige kant-en-klaar variant, in frisse fruit smaken. Het flesje met hersluitbare dop kan zelfs met gemak fungeren als een maaltijdvervanger.

Toont alle 3 resultaten

Smoothie Aardbei – Kant en Klaar

2,49
BESTELLEN

Smoothie Mango – Kant en Klaar

2,49
BESTELLEN

Smoothie Banaan – Kant en Klaar

2,49
BESTELLEN

Koolhydraatarme smoothie voor variatie

Als je begint met een koolhydraatarm dieet dan is de eerste periode best uitdagend. Een koolhydraatarme smoothie kan uitstekend fungeren als maaltijdvervanger. Dat is bepaald niet vervelend. Met diverse smaken zoals aardbei, banaan, aardbeien en vele andere tropische smaken is het gewoonweg genieten. Terwijl de duur van het dieet begint te lengen, merk je dat je in balans raakt. Het koolhydraatarm eten wordt steeds meer een gebruikelijke routine. De koolhydraatarme smoothie blijft ook dan een welkome afwisseling in je dagelijkse maaltijden.

Koolhydraatarme smoothie voor optimaal gemak

In een koolhydraatarme smoothie zitten geen toegevoegde suikers, waardoor het onbezorgd genieten is van een lekker product. De smoothie is eiwitrijk en is daarmee een goede vervanging voor een maaltijd. In de beschrijving van de producten vind je alle relevante informatie over de koolhydraatarme smoothie. Het kant-en-klare flesje is handig om mee te nemen. Met de hersluitbare dop is het bovendien niet nodig de inhoud in één keer te nuttigen. Zet het op werk in de koelkast of op je bureau en in een handomdraai kan je genieten van de vele smaken.

Koolhydraatarme smoothie om goed te beginnen

Een koolhydraatarme smoothie markeert een perfect begin van de dag. Goed gevuld stap je in de auto op weg naar werk of begin je aan een andere routine. Mocht je onverhoopt toch tegen vragen of twijfels aanlopen, neem dan contact op. Low Carb Club is niet alleen een goed bevoorrade webshop maar geeft ook graag advies. Bel naar Sandra via 085-4011330 of stel je vraag via het contactformulier.