Koolhydraatarme tussendoortjes

Lekker snoepen met koolhydraatarme tussendoortjes

Wat vind je nu het ergste om te missen wanneer je op dieet bent? Wat laat je met tegenzin staan terwijl je jezelf een gezondere levensstijl aanmeet? Juist, al de dingen die schaamteloos lekker zijn. Gelukkig biedt Low Carb Club voldoende alternatieven met koolhydraatarme tussendoortjes en snacks die superlekker zijn.lees meer

Resultaat 1–24 van de 243 resultaten wordt getoond

Toon filters

DeliNutri – Wafels Mix

 12,49
Bestellen

DeliNutri – Wafels Vanille

 11,49  vanaf 10,49
Bestellen

DeliNutri – Wafels Chocolade

 11,49
 vanaf 10,49
Bestellen

DeliNutri – Wafels Witte Chocolade

 11,49
 vanaf 10,49
Bestellen

DeliNutri – Wafels Chocolade Hazelnoot

 11,49
 vanaf 10,49
Bestellen

DeliNutri – Wafels Witte Chocolade Framboos

 11,49
 vanaf 10,49
Bestellen

DeliNutri – Wafels Aardbei

 11,49
 vanaf 10,49
Bestellen

DeliNutri – Wafels Mokka

 11,49
 vanaf 10,49
Bestellen

DeliNutri – Koekjes Mix

 9,95
Bestellen

DeliNutri – Snack Mix

 10,95
Bestellen

DeliNutri – Madeleine Cakejes

 6,95
Bestellen

DeliNutri – Chocolade Brownies

 6,95
Bestellen

DeliNutri – Koekjes Rode vruchten

 8,95
 vanaf 7,99
Bestellen

DeliNutri – Koekjes Chocoladelaag

 8,95
 vanaf 7,99
Bestellen

DeliNutri – Koekjes Sinaasappel

 8,95
 vanaf 7,99
Bestellen

DeliNutri – Koekjes Chocolade Hazelnoot

 8,95
 vanaf 7,99
Bestellen

DeliNutri – Koekjes Appel Kaneel

 8,95
 vanaf 7,99
Bestellen

DeliNutri – Biscuits Kokos Amandel

 10,95
 vanaf 9,99
Bestellen

DeliNutri – Biscuits Roomboter Vanille

 10,95
 vanaf 9,99
Bestellen

DeliNutri – Reep Mix

 13,95
 vanaf 12,49
Bestellen

DeliNutri – Reep Mix 2

 13,95
 vanaf 12,49
Bestellen

DeliNutri – Reep Toffee Chocolade

 12,95  9,95
Bestellen

DeliNutri – Reep Chocolade Amandel

 12,95  9,95
Bestellen

DeliNutri – Reep Chocolade Caramel

 12,95  9,95
Bestellen

Je hoeft de snacks niet te laten staan

Voordat je met een koolhydraatarm dieet begon, nuttigde je vast en zeker een ontbijt, lunch, avondeten en diverse tussendoortjes. Denk nu niet dat je tijdens het dieet de snacks moet laten staan. Juist niet! Bij een koolhydraatarm dieet is het belangrijk om, naast de hoofdmaaltijden, 3x per dag koolhydraatarme tussendoortjes te nemen. Een snack is dus niet alleen lekker, maar ook nuttig. Want met 6 eetmomenten per dag houd jij jouw stofwisseling goed op gang. Het is dus maar goed dat Low Carb Club een assortiment met ruim 200 koolhydraatarme snacks heeft waarvan het water je in de mond loopt.

Tussendoortjes voor de lekkere trek

Lekker Hollands: een koekje bij de koffie, een chocolaatje bij de thee of een lekkere hartige snack op tafel. Ondanks dat je een koolhydraatarm dieet volgt of streng op de voeding let, mag er hier en daar best lekker gesnoept worden. Wie een koolhydraatarm dieet volgt kan zijn toevlucht vinden in koolhydraatarme tussendoortjes. Zo zijn er smakelijke koolhydraatarme koekjes, cakejes en natuurlijk koolhydraatarme repen die je gemakkelijk met je meeneemt. Om ze vervolgens eenvoudig te voorschijn te toveren als verantwoord alternatief bij lekkere trek.

Zoetstoffen in koolhydraatarme snacks

Ook bevatten veel koolhydraatarme snacks zoetstoffen. Met zoetstoffen die bij polyolen horen, doet het lichaam niet of nauwelijks iets. Ze beïnvloeden de bloedsuikerspiegel bijna niet en tellen niet mee bij het koolhydraatarme dieet. Het aantal polyolen trek je af van de totale hoeveelheid koolhydraten om het netto aantal te noteren. Diverse tussendoortjes van Low Carb Club zijn gezoet met polyolen. Zo kun je toch lekker die koolhydraatarme snoepjes of chocoladereep eten.

Low Carb Club staat voor je klaar

Alle koolhydraatarme tussendoortjes bestel je eenvoudig online in de webshop van Low Carb Club. Je kunt het filter gebruiken om de snacks te sorteren op het aantal koolhydraten per portie. We hebben bijvoorbeeld 30 producten die maximaal 1 koolhydraat bevatten. Ideaal toch?

Ben je al even bezig met het dieet? Dan is het ook belangrijk niet altijd streng te zijn voor jezelf. Op een verjaardag krampachtig het taartje omzeilen gaat misschien iets te ver. Als er geen koolhydraatarme vervanging is, kwel jezelf dan niet en leuk de dag op met een kleine “zonde”. Zolang dat geen dagelijkse bezigheid is, kan dat best. Gebruik de rest van de dag om uit te balanceren door nog wat beter te letten op andere consumpties.

Meer informatie

Wil je meer over diëten met koolhydraatarme producten weten? Low Carb Club is persoonlijk bereikbaar via het contactformulier of door Sandra te bellen op 085-4011330.