Koolhydraatarm eten

Koolhydraatarm eten als lifestyle

Wil je koolhydraatarm eten? Dan zijn de producten van Low Carb Club een goed idee om het leven makkelijker te maken. Tijdens de eerste (zware) fase van het koolhydraatarm dieet tot het moment dat het gewoon je nieuwe lifestyle is, heeft Low Carb Club een uitgebreid assortiment met smakelijke koolhydraatarme producten voor je. Denk aan brood, pasta, zoetstoffen of een smakelijke saus. Zelfs een compleet weekmenu ontbreekt niet.

Resultaat 1–20 van de 545 resultaten wordt getoond

DeliNutri – Pennywafels Chocolade

11,99 vanaf 10,49
BESTELLEN

Callowfit – Fancy Garlic Knoflook Saus

4,89
BESTELLEN

Bolero – Limonade Passievrucht XL

9,99
BESTELLEN

Atkins Shake USA – Milk Chocolate Delight – Ready to Drink

3,89
BESTELLEN

Atkins Cookies USA – Protein Chocolate Chip

13,49
BESTELLEN

DeliNutri – Pudding Pure Chocolade

13,49 vanaf 11,99
BESTELLEN

Sukrin – Syrup Caramel

9,95
BESTELLEN

Feeling OK – Toast Oliezaden

7,99 vanaf 7,49
BESTELLEN

DeliNutri – Crunchy Balletjes Witte Chocolade

10,99
BESTELLEN

Rundvlees medaillons met Groenten in saus – Kant en Klaar

6,50
BESTELLEN

DeliNutri – Beschuit Meerzaden

6,89 vanaf 5,89
BESTELLEN

Sukrin – Broodmix Proteinebrood

5,95
BESTELLEN

Dreamfields – Pasta Angel Hair

5,29
BESTELLEN

Hero diet – Jam Zwarte Kers

4,95
BESTELLEN

Slim pasta – Noodles

2,69 vanaf 2,49
BESTELLEN

Rabeko – Zero Frambozenjam

3,89
BESTELLEN

Als je net gaat beginnen met koolhydraatarm eten kan het samenstellen van een koolhydraatarm weekmenu soms best een uitdaging zijn. Low Carb Club maakt het je makkelijk. Laat ons het weekpakket voor je samenstellen! Het enige wat jij hoeft te doen is op de bestelknop drukken. Voor € 79,95,- ben je voorzien en dat betekent meteen dat we gratis verzenden. In de supermarkt koop je zelf verder nog lekkere groenten en eventueel wat vlees. Je hebt naast ons weekpakket keuze uit nog veel meer koolhydraatarme producten. Van bekende merken zoals Atkins en vele andere merken. Hier tref je onze meest populaire producten voor een koolhydraatarm dieet aan:

Koolhydraatarm eten: tel de netto koolhydraten

Een veelgehoorde vraag over koolhydraatarm eten betreft het rekenen. Met name welke getallen je wel en welke je niet moet meenemen in de som. Het is belangrijk om alleen de netto koolhydraten te tellen: de verteerbare koolhydraten. Koolhydraten zijn er in verschillende verschijningen. Polyolen (zoetstoffen) bijvoorbeeld zijn koolhydraten waar het lichaam niet of nauwelijks iets mee doet. Ze tellen niet mee bij de hoeveelheid koolhydraten die je per dag mag nemen; je trekt ze af van het totaal. Op verpakkingen van voedsel en drinken zijn deze getallen niet altijd makkelijk terug te vinden. In onze webshop maken we het je gemakkelijk: we bieden alleen koolhydraatarme producten aan. Bij elk product maken we de som voor je en plaatsen bij de productbeschrijving de voedingswaarden per portie mét de netto koolhydraten.

Koolhydraatarm dieet volgen met inzicht

Als je goed inzicht hebt in alle ins & outs rondom dieetproducten merk je dat het makkelijker wordt. Een koolhydraatarm dieet volhouden of je prettig voelen met je nieuwe lifestyle gaat goed als je weet waarmee je bezig bent. Maar mocht je er niet uitkomen, dan is Low Carb Club meer dan een webshop. We staan je graag met raad en daad bij. Stuur een mailtje (via ons contactformulier) of bel naar Sandra op 085-4011330. Twijfel je bijvoorbeeld of een koolhydraatarm dieet bij jou past? Met een achtergrond in verpleging kunnen we de meeste vragen zeker beantwoorden.