Koolhydraatarme koekjes

Een verantwoord én lekker tussendoortje

Het mooie van een koolhydraatarm dieet is dat je niet hoeft in te leveren op lekker eten. Voor elk eetmoment van de dag zijn bij Low Carb Club heerlijke varianten te vinden. Zelfs de tussendoortjes zijn uitstekend vertegenwoordigd in ons assortiment. Heb je zin in iets lekkers, haal dan gauw een pak koolhydraatarme koekjes uit je tas en geniet ervan.

Resultaat 1–20 van de 57 resultaten wordt getoond

DeliNutri – Koekjes Sinaasappel Chocoladelaag

11,49 vanaf 9,99
BESTELLEN

DeliNutri – Koekjes Chocoladelaag

10,49 vanaf 8,99
BESTELLEN

DeliNutri – Koekjes Appel Kaneel

10,49 vanaf 8,99
BESTELLEN

DeliNutri – Koekjes Rode vruchten

10,49 vanaf 8,99
BESTELLEN

DeliNutri – Koekjes Sinaasappel

10,49 vanaf 8,99
BESTELLEN

DeliNutri – Koekjes Chocolade Hazelnoot

10,49 vanaf 8,99

DeliNutri – Biscuits Kokos Chocoladelaag

11,49 vanaf 10,49
BESTELLEN

DeliNutri – Biscuits Roomboter Vanille

11,49 vanaf 10,49
BESTELLEN

DeliNutri – Biscuit Sticks Melkchocolade

11,99
BESTELLEN

DeliNutri – Chocolade Brownies met stukjes Witte Chocolade

10,49
BESTELLEN

DeliNutri – Koekjes Mix

11,99
BESTELLEN

DeliNutri – Koekjes Pizza smaak

2,49
BESTELLEN

DeliNutri – Koekjes Kaas smaak

2,49
BESTELLEN

DeliNutri – Cracottes Melkchocolade

12,49 vanaf 10,99
BESTELLEN

Feeling OK – Koek Savoiardo Vanille Citroen

1,99
BESTELLEN

Feeling OK – Koek Savoiardo Vanille Citroen – 15 koeken

Oorspronkelijke prijs was: €29,85.Huidige prijs is: €24,99.
BESTELLEN

Feeling OK – Koek Savoiardo Amandel

1,99
BESTELLEN

Koolhydraatarme koekjes in diverse smaken

Wie erg kan genieten van een lekker tussendoortje wil ook wat te kiezen hebben. Koekjes zonder koolhydraten bestaan niet, maar voor koekjes met veel minder koolhydraten dan bij een reguliere supermarkt zit je bij Low Carb Club goed. Dankzij ons ruime assortiment kan je lekker variëren met koolhydraatarme koekjes. Van vanille tot amandel en van kokos tot sinaasappel. Loopt het water je al in de mond? We snappen het helemaal. Zelfs koolhydraatarme chocolade koekjes zijn te koop in de webshop. We bieden heerlijke alternatieven voor de momenten waarop je in de verleiding komt om het dieetregime te omzeilen. Een tussendoortje waar je zonder gevolgen voor je doelen van kan genieten.

Zelf bakken?

Wil je zelf koolhydraatarme koekjes bakken? Dan biedt koolhydraatarm meel uitkomst. In koolhydraatarm meel zit namelijk niet meer 10 gram netto koolhydraten per 100 gram. Dat is nogal een verschil vergeleken met de 60 gram koolhydraten per 100 gram in gewone meel

Liever een gemakkelijk tussendoortje?

Niet iedereen heeft zin om zelf koekjes te bakken. Het assortiment kant en klare koekjes van Low Carb Club voorziet je in groot gemak. De verpakkingen bevatten een prettig aantal en zijn makkelijk mee te nemen in je tas. Er zijn geen koekjes zonder koolhydraten, maar onze koekjes zijn allemaal koolhydraatarm en passen perfect in het dieet. Deze koolhydraatarme koekjes zijn jouw extra energieboost. Voor als je een lange rit met de auto voor de boeg hebt. Of als die vergadering op werk uitloopt en je concentratie wegzakt. Deze koekjes smaken net zo lekker als de rijk met koolhydraten gevulde varianten. Jij kunt genieten zonder twee keer na te hoeven denken of je jezelf gestelde grenzen overschrijdt.

Neem bij vragen contact met ons op!

Koekjes worden regelmatig bestempeld als een product dat je maar beter kan mijden tijdens een dieet. Koolhydraatarme koekjes zijn echter een perfect alternatief en bieden een welkome aanvulling op jouw dieet. Daarnaast heeft Low Carb Club een groot assortiment met andere koolhydraatarme tussendoortjes waar we je ook graag over adviseren. Zit je met vragen? Twijfel je of je iets mag nemen of beter kan laten staan? Neem gerust contact op met Low Carb Club via 085-4011330 of het contactformulier.