Atkins aanbieding

Altijd korting op het alternatief voor Atkins producten bij Low Carb Club

De producten van Atkins zijn een mooie aanvulling als je tijdens je dieet op de koolhydraten moet letten. Helaas is Atkins gestopt met de productie van alle Nederlandse Atkins producten, waardoor de bekende display dozen met repen niet meer te koop zijn. Er is gelukkig een smakelijk alternatief voor de Atkins repen: repen van WeCare. Dus is het mooi meegenomen als je ze met een leuke korting kunt kopen. En dat kan bij Low Carb Club! Bekijk hieronder onze aanbieding met zowel vaste lage prijzen als tijdelijke acties. En profiteer!

Toon filters

Toont alle 18 resultaten

Toon filters

Toont alle 18 resultaten

Atkins aanbieding op wraps en crackers alternatief

Naast de repen waren de wraps en crackers van Atkins zeer populair. Ook daarvoor vind je bij Low Carb Club een smakelijk alternatief. Mét bundelvoordeel.

Atkins producten uit Amerika

Wist je al dat er nog steeds Atkins producten verkrijgbaar zijn? Atkins is van oorsprong een Amerikaans bedrijf. In Amerika heeft men besloten om de Nederlandse Atkins lijn te stoppen. De Amerikaanse Atkins wordt echter nog gewoon geproduceerd. Deze importeren we speciaal voor jou uit Amerika en zijn daarom verkrijgbaar bij Low Carb Club!