Koolhydraatarme lunch

Op zoek naar een gemakkelijke koolhydraatarme lunch?

Of je nu een dieet volgt of bewust omgaat met wat je eet, de lunch is lang niet voor iedereen de makkelijkste maaltijd van de dag. We zijn vaak van huis en bovendien druk, druk, druk. Tussen de middag eten laat zich door een dynamische werkomgeving niet makkelijk plannen. Of je haalt ’s middags de kinderen uit school en komt daardoor bijna niet aan de lunch toe. Low Carb Club helpt je met lekkere koolhydraatarme producten op weg naar een gemakkelijke koolhydraatarme lunch.lees meer

Toont alle 26 resultaten

Toon filters

Shake Vanille – Kant en Klaar

 2,49
Bestellen

Atkins Shake USA – French Vanilla – Ready to Drink

 3,19
Bestellen

Atkins Shake USA – Strawberry – Ready to Drink

 3,19
Bestellen

Atkins Shake USA – Dark Chocolate Royale – Ready to Drink

 3,19
Bestellen

Atkins Shake USA – Cafe Caramel – Ready to Drink

 3,19
Bestellen

Sukrin – Fiberbrood – 250 gram

 6,95
Bestellen

Sukrin – Broodmix Fiberbrood – 1000 gram

 21,95
Bestellen

Adams – Koolhydraatarme Broodmix Bread White

 3,49
Bestellen

Adams – Koolhydraatarme Broodmix Bread Dark

 3,49
Bestellen

Adams – Koolhydraatarme Broodmix Bread Sonnenwald

 3,99
Bestellen

Ciao Carb – Toast Meerzaden

 10,95
Bestellen

Ciao Carb – Toast Wit

 10,95
Bestellen

Ciao Carb – Toast Pomedori

 10,95
Bestellen

GG Bran – Crispbread Crackers – 30 pakjes

 75,00  52,50
Bestellen

Chocoladepasta Hazelnoot

 3,49
Bestellen

Torras – Chocopasta Hazelnoot

 4,29
Bestellen

Smeerkaas

 3,95
Bestellen

Hero diet – Jam Frambozen

 3,95
Bestellen

Hero diet – Jam Sinaasappel

 3,95
Bestellen

Hero diet – Jam Perzik

 3,95
Bestellen

Hero diet – Jam Aardbeien

 3,95
Bestellen

Rabeko – Viervruchtenjam Extra Light

 3,10
Bestellen

Rabeko – Sinaasappeljam Extra Light

 3,10
Bestellen

Rabeko – Abrikozenjam Extra Light

 3,10
Bestellen

Rabeko – Frambozenjam Extra Light

 3,10
Bestellen

Rabeko – Aardbeienjam Extra Light

 3,10
Bestellen

Alle producten voor de lunch zijn in een handomdraai te bereiden óf zijn zelfs al direct klaar voor gebruik. Hoe weinig tijd je tussen de middag ook hebt, bij Low Carb Club geniet je van een heerlijke lunch zonder daarbij te veel koolhydraten binnen te krijgen. Door de koolhydraatarme lunch niet over te slaan, eet je met regelmaat en met een goede dosering. Laten dat nu net de essentiële ingrediënten zijn voor gewichtsafname en een fijne balans!

Neem de lunch eenvoudig mee!

De koolhydraatarme producten van Low Carb Club maken van iedere lunch een moment om naar uit te kijken. De producten zijn niet alleen smaakvol, maar zitten bovendien in een handige verpakking. Dat maakt het makkelijk om de lunch te nuttigen op het werk of onderweg. Heerlijke drinkpakjes en smaakvolle lunchrepen neem je eenvoudig mee in de tas, maar ook thuis in het keukenkastje grijp je al snel naar de koolhydraatarme lunchproducten.

Tussen de middag gemakkelijk en lekker lunchen

Ook thuis geniet je in een handomdraai van een heerlijke lunch zonder een overvloed aan koolhydraten. Verschillende smaakvolle brood en crackers, zoet beleg en gezonde smoothies en shakes mogen dan natuurlijk niet ontbreken. Wil je jezelf eens lekker verwennen? In onze webshop vind je verschillende verpakkingen voor de lekkerste omeletten en pannenkoeken. Ons assortiment beidt veel opties om volop te genieten van een heerlijke lunch. Laat dat momentje om te genieten dus maar komen!

Bestel jouw lunch eenvoudig online

Genieten van een heerlijke lunch met minder koolhydraten is eenvoudig met de producten van Low Carb Club. Zo kun je genoeg eten om je lekker te voelen, maar niet teveel om te voorkomen dat je (weer) aankomt. Er is keuze genoeg. Bestel je producten eenvoudig online. Bij bestellingen met een productwaarde vanaf € 60,- betalen wij de verzendkosten, dus zijn deze voor jou gratis! Heb je nog vragen over de producten voor een koolhydraatarme lunch? We zijn meer dan een webshop! Stuur ons een mailtje via het contactformulier of bel naar Sandra via 085-4011330. Met een achtergrond in verpleging zijn veel vragen door ons goed te beantwoorden.