Atkins shakes

Atkins shakes voor elk moment van de dag

Wanneer je een koolhydraatarm dieet volgt, kun je er eigenlijk niet omheen: Atkins shakes horen er bij. Ze zijn niet alleen lekker, maar ook verzadigend. En dat maakt een shake van Atkins geschikt voor zowel het ontbijt als de lunch, of gewoon tussendoor.lees meer

Toont alle 15 resultaten

Toon filters

Atkins – Shake Mix Chocolate

 17,45
Bestellen

Atkins – Shake Mix Chocolate – 4 potten

 69,80  48,86
Bestellen

Atkins – Shake Mix Vanille

 17,45
Bestellen

Atkins – Shake Mix Vanille – 4 potten

 69,80  48,86
Bestellen

Atkins Shake – Caffe Latte – Ready to Drink

 2,15
Bestellen

Atkins Shake – Chocolate – Ready to Drink

 2,15
Bestellen

Atkins Shake – Strawberry – Ready to Drink

 2,15
Bestellen

Atkins Shake USA – Cafe Caramel – Ready to Drink

 3,19
Bestellen

Atkins Shake USA – Creamy Vanilla – Ready to Drink

 3,19
Bestellen

Atkins Shake USA – Dark Chocolate Royale – Ready to Drink

 3,19
Bestellen

Atkins Shake USA – Mocha Latte – Ready to Drink

 3,19

Atkins Shake USA – Strawberry – Ready to Drink

 3,19
Bestellen

Atkins Shakes – Caffe Latte – Ready to Drink – 6 flesjes

 12,89  9,02
Bestellen

Atkins Shakes – Chocolate – Ready to Drink – 6 flesjes

 12,89  9,02
Bestellen

Atkins Shakes – Strawberry – Ready to Drink – 6 flesjes

 12,89  9,02
Bestellen

Koolhydraatarme shakes van Atkins

Dr. Robert Coleman Atkins is de grondlegger van het koolhydraatarme dieet. Deze arts heeft op basis van wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat het beperken van de hoeveelheid koolhydraten in voeding de basis is voor de beheersing van je gewicht. Hij heeft met zijn kennis een eigen productlijn ontwikkeld die inmiddels zeer populair is. De meest bekende Atkins producten zijn de Atkins repen, gevolgd door de Atkins shakes op een mooie tweede plaats.

Kant en klare shakes of een poeder?

Met een Atkins shake mix poeder kun je eenvoudig een smakelijke shake maken door er alleen wat water aan toe te voegen. Het poeder is verkrijgbaar in de smaken vanille en chocolade en is vol van smaak. Het is koolhydraatarm, maar zit juist boordevol vezels een eiwitten voor een goede verzadiging. En is daardoor zeer geschikt voor een koolhydraatarm ontbijt of -lunch.

Wil je een shake meenemen voor onderweg of bijvoorbeeld je werk? Heb je haast? Of ga je sowieso liever voor het gemak van kant en klare Atkins shakes? Dan hebben we daarin bij Low Carb Club een royale keuze aan smaken voor je.

Ruim assortiment drinks uit Nederland én Amerika

Natuurlijk willen we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom vind je in onze webshop niet alleen shakes van de Nederlandse Atkins, maar óók uit Amerika. In Amerika kennen ze zo veel meer Atkins shakes. Naast de bekende kant en klare shakes in de smaken aardbei, chocolade en vanille, heb je nu ook de keuze uit bijvoorbeeld mocha latte, dark chocolate royale en café caramel. Allemaal vol van smaak en zeer geschikt als onderdeel van een koolhydraatarme lifestyle. Probeer ze allemaal en laat je verrassen!

Vragen over het dieet?

Heb je vragen over de Atkins shakes of één van onze andere koolhydraatarme producten? Neem dan gerust contact op, we helpen je graag! Bel naar nummer 085-4011330 of stuur een berichtje via het contactformulier.