Afhalen bij een PostNL- of DHL afhaalpunt

Dhl Postnl

PakketHaal je je bestelling liever zelf op, dan dat je het thuis of op het werk laat bezorgen? Dan kun je kiezen om je pakketje bij één van de meer dan 2700 PostNL- of DHL afhaalpunten in Nederland en 800 locaties in België te laten bezorgen. Er is altijd een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Voordelen van de bezorgoptie “Afhalen bij PostNL- of DHL punt”

 • Afhalen van je bestelling wanneer het jou uitkomt
 • Je kunt kiezen uit meer dan 2700 locaties in Nederland en 800 in België
 • Veel afhaalpunten zijn ook ’s avonds geopend
 • Je pakketje wordt niet aangeboden aan huisgenoten of buren
 • Je hoeft niet meer te wachten op de pakketbezorger

PostNL
Veel van de PostNL afhaalpunten zijn gevestigd in winkels of supermarkten, zoals bijvoorbeeld Jumbo, Primera, Gamma, Karwei, Kariboo!, Bruna of The Read Shop. Erg handig om het afhalen van je pakketje te combineren met het boodschappen doen. Bekijk hier alvast mogelijke PostNL afhaallocaties.

DHL
Wil jij je bestelling ophalen waar en wanneer het jou uitkomt of kun je thuis geen pakketten ontvangen? Maak dan gebruik van een DHL Servicepoint. De meeste DHL Servicepoints zijn de hele week geopend, zowel ’s avonds als in het weekend en met meer dan 2700 locaties is er altijd één in de buurt. Kijk voor de beschikbare Servicepoints op: DHL ServicePoint zoeken.

Hoe kies ik deze optie?

 • Vul onder Factuurgegevens eerst je eigen gegevens in. De straatnaam en woonplaats worden gecontroleerd en automatisch ingevuld aan de hand van postcode en huisnummer.
 • Kies vervolgens bij de Bezorgopties voor Afhalen bij PostNL of DHL punt
  Er verschijnt dan een landkaart met het dichtstbijzijnde afhaalpunt (vind je een lijst makkelijker, kies dan voor LIJST.)
 • Wil je een ander afhaalpunt? Zoek op de kaart en selecteer een ander afhaalpunt. Als je een punt kiest, zie je de openingstijden van het bewuste afhaalpunt.
 • Je krijgt van ons een e-mail wanneer de bestelling wordt verzonden met daarin een Track & Trace code. De volgende dag na 16:00 uur ligt je bestelling, normaal gesproken, klaar op de gekozen locatie.
 • Attentie! Neem een legitimatiebewijs mee naar het afhaalpunt, daar kan om gevraagd worden.

Let op! Je pakket is nu nog maar 1 week beschikbaar om af te halen, daarna gaat het pakket automatisch retour naar ons magazijn. De kosten voor deze retourzending zal verrekend worden met de terugbetaling van je aankoopbedrag. Wil je het alsnog ontvangen? Om het pakket nogmaals te versturen berekenen we € 5,95 aan je door.

Naast PostNL- of DHL pakket punt, kun je ook kiezen voor een Pakket automaat. meer informatie….